Onze 1e teambuilding daar zijn al vele speculaties van geweest in het salon. Maar 25mei 2013 was het eindelijk zover. We sloten het salon eerder en reden we met een deel van ons team naar een geheime locatie. Jammer genoeg kon niet het ganse team die dag aanwezig zijn maar met 7 paar bibberende benen trokken we naar de Limburg. Niet weten waar heen , en zeker niet wetende wat hun nog te wachten staan kwamen we aan op het industrieterrein in Beringen.

De kraan stond reeds klaar , net zoals het team van Benji-Fun . Zij zouden er in slagen iedereen de sprong van hun leven te laten maken.

De ene al wat gewilliger dan de andere ondertekenden we allen het papier “op eigen verantwoordelijkheid” . An was de 1e om te gaan. Vol spanning keken we toe . Zou ze , zou ze niet …. Ze sprong ! Nu kwam Maxime aan de beurt … Er moesten er nog 5 passeren. De moed zakte ons meer en meer in onze schoenen.

Wat waren hun laatste woorden ? En heeft iedereen de sprong gewaagd of toch niet? Het hele videoverslag vind je terug via deze link
Let vooral op hun gezichten bij aankomst ! smile

Het startschot werd ingezet : Teambuilding 2013 bij Maison Maite is een feit. En wat voor 1 …. Op naar de teambuilding van 2014

Groetjes
Team Maison Maite