Hair- & beautyconcepts

« Terug naar de blog

| Commentaar 0 | Deel dit blogartikel op Facebook Facebook Twitter Twitter

Club Nightwalk vs. Maison Maite

©Copyright MaisonMaite

Vorige maand was het zover. Telefoon van de organisatoren van Club Nightwalk. Het gekende partyevent waar fashion & clubvibes samen hand in hand gaan. Met de vraag of Maison Maite interesse had om met hun samen in zee te gaan. En of we dit wilden !!

Na hard labeur , trainingen en brainstormen was het vorige zaterdag zover. Op de avond met thema “mistery mansion” brachten we een mistery show. De saxofonist opende de show , en Maison Maite mocht volledig hun ding doen.

De modellen kwamen in volle “mistery” on stage met hun zwarte lugubere cape op. Alle ogen op hun gericht. Slechts 2minuten kregen we om iets fashion te realiseren. Sofie werkte creatief met swarovskisteentjes , Larissa creëerde een outgoing wilde fashionlook en Maite koos voor een hoog opgestoken funky vlechtkapsel. De capes gingen uit en daar kwamen de modellen tevoorschijn met heel wat alcohol in overvloed. Iedereen werd rijkelijk bediend , de alcohol vloog in het rond, … en in de mond !

©Copyright MaisonMaite
©Copyright MaisonMaite

Wat een toffe climax voor de feestvierders , en voor ons met de geslaagde fashionnight. Toen alle stress van ons afliep besloten we ons te mengen in de menigte. Lovende reacties en veel verraste positieve blikken. Niemand die wist wat er de hele avond te gebeuren stond.

Fijn om er als team deel van uit gemaakt te hebben , en fijn die kleine kater die de dag nadien kwam opdraven……… En de volgende editie zijn we weer van de partij ! Club nightwalk rocks

Alle foto’s van dit evenement kan U bekijken via deze link indien U bevriend bent met ons op facebook. Voeg ons gerust toe

See ya next edition !

Team Maison Maite

Rubrieken: Hair, Beauty, Media, Nieuws / Algemeen

Commentaar

(Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail adres wordt niet op de website getoond. Elk commentaar wordt door ons bekeken voordat het op de website verschijnt.)

Anti-spam
"Maison" + ... = "Maison Maite"
(Vul het ontbrekende woord in of maak volledig.)

« Terug naar de blog