Hair- & beautyconcepts

« Terug naar de blog

| Commentaar 0 | Deel dit blogartikel op Facebook Facebook Twitter Twitter

Dip-dye kleurtechniek

©Copyright MaisonMaite MaisonMaite dip dye techniek

Volgens het modetijdschrift Cosmopolitan NL is de dip-dye-technieken helemaal HOT in Hollywood. Ook Maison Maite is helemaal fan van deze kleurschakeringen en voeren ze reeds enige tijd uit in het salon.

De dip-dye-techniek wordt ook wel eens de Ombré-techniek genoemd en is al jaren gekend in de kapperswereld. Dip-dyeing betekent eigenlijk “het haar lijkt gedipt te zijn geweest in een andere kleur”. Dit kan met een lichte overgang maar ook in een erg verschillende kleur in tegenstelling tot je eigen haarkleur. Het woord Ombré daarentegen komt dan weer van het Franse tweetonig. Bovenaan de wortels starten we met een donkere kleur die dan natuurlijk overgaat in een lichtere kleur om zo een gemaakte uitgroei na te bootsen.

©Copyright MaisonMaite MaisonMaite dip dye techniek, voorbeeld 2
©Copyright MaisonMaite MaisonMaite dip dye techniek, voorbeeld 1
©Copyright MaisonMaite MaisonMaite dip dye techniek, voorbeeld 3
©Copyright MaisonMaite MaisonMaite dip dye techniek, voorbeeld 4

Ben je zelf helemaal mee in to the dip-dyeing techniek? Dan kan je als blondine best grijpen naar zachte tinten als licht paars en babyroos. Brunettes kunnen hun punten het beste oplichten. Maar het kan ook omgekeerd. Een blondine kan haar punten natuurlijk altijd donkerder verven voor een hoog fashion-gehalte

Benieuwd naar draagbare resultaten van deze kleurtechniek en leuke variaties hierop? Check zeker foto 65 – 78

De dip-dye-techniek , eindelijk van weggeweest

Rubrieken: Hair

Commentaar

(Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail adres wordt niet op de website getoond. Elk commentaar wordt door ons bekeken voordat het op de website verschijnt.)

Anti-spam
"ext" + "ensi" + "ons" = ... ?
(Vul het ontbrekende woord in of maak volledig.)

« Terug naar de blog