Iedereen in het salon kent me hier wel als coloriste & make-up specialiste bij Maison Maite, maar vooral ook als “die met het dikke prachtige haar”. Alleen jammer dat als mijn haar niet gebrusht is, ik geen prachtig vol haar heb. Zo’n dik haar hebben heeft ook zijn keerzijde. Als ik niets aan mijn haar doe of als ik eens mijn verzorging oversla heb ik alleen maar onhandelbaar haar & schiet er van dat “mooi volumeus haar” niets meer over.

Daarom raadde Maite mij aan om eens keratinebehandeling zelf te laten doen. Wij voeren ze regelmatig in het salon uit. De resultaten zijn fantastisch!
resultaten

Inderdaad, waarom verwen ik mezelf eens niet met een luxueuze verzorging voor mijn haar….

Zo gezegd zo gedaan. Mijn haar ziet er ongelofelijk uit ! Zacht, glanzend, zoals nooit tervoren. Kijk maar naar mijn eigen voor & na foto hehe.. Zelfs de dag nadien. Wauw ! Door de regen gelopen, erop geslapen. Normaal ben ik nu een echte weerwolvin maar mijn haren liggen nog steeds perfect.

keratine

Enkele dagen later besloot ik mijn haren te wassen. Terwijl ik normaal een uurtje in mijn haar steek om het mooi zacht glad te maken viel het me op dat mijn haar al bijna na 10min perfect lag. Wat een tijdwinst voor mij! Zeker omdat ik zo’n lang haar heb.

We zijn nu meer dan een maand verder & ik geniet er nog elke dag van. Ik moet veel minder tijd steken in mijn haren & ze blijven ook perfect liggen. Voor de eerste keer is mijn haar handelbaar, net zoals Maite me beloofde.

kerat

Ik kan het iedereen aanraden die net zoals mij dit gevoel heeft : – mijn haar is dik & onhandelbaar – als ik mijn haar stijl doe is het binnen de 5min weer zijn eigen leven aan het leiden – mijn haar ligt nooit hoe ik het wel – mijn haar glanst niet – mijn haar kan wel eens een luxeverzorging gebruiken.

Opgelet, je leest vaak over schadelijke keratinebehandelingen. Deze doen wij niet in het salon. Een echte keratinebehandeling geeft je haren alleen maar een luxueuze verzorging die 4-6 maanden houdt zonder je haren van structuur te veranderen.

Als je meer info wilt, kijk zeker op onze facebookpagina of stuur ons een mailtje : info@maisonmaite.be
En geniet van de keratinepromo die wij hebben speciaal voor jou tot 31/12/2014 ! Vermeld de promocode “Felicia’sKeratine2014” bij jouw reservatie & krijg je verzorgingspakket t.w.v. 81,30€ volledig GRATIS !

Lot’s of hair love, Feli