Hair- & beautyconcepts

« Terug naar de blog

| Commentaar 0 | Deel dit blogartikel op Facebook Facebook Twitter Twitter

Medische hairextensions

©Copyright MaisonMaite

Klassieke hairextensions kunnen voor velen een oplossing bieden .. maar niet voor iedereen. Regelmatig kregen we bij Maison Maite de vraag van klanten om hun haren te verdikken en te verlengen. Maar moesten we hun vriendelijke erop wijzen dat de mogelijkheid voor hun er jammer genoeg (nog) niet was. Denk maar aan chemopatiƫnten , klanten met hormonaal haaruitval , mensen die leiden onder alopecia androgenetica of zelfs trichotillomanie. Elke persoon met specifieke haaruitdunningsproblemen heeft wel eens gezocht achter een mogelijke oplossing. En als gespecialiseerd hairextensionsalon zochten ook wij voor deze mensen al lang naar een oplossing, tot nu ..

Deze nieuwe medische hairextensions worden op maat gemaakt, om te voldoen aan de persoonlijke noden van de klant , en kunnen als enige bovenop het hoofd geplaatst worden zonder het te zien. U kan opteren om ze te laten bevestigen met clips om ze zo zelf dagelijks te kunnen uithalen wanneer U zelf wenst. U kan ze ook definitief laten bevestigen met een keratine bonding.

Lijkt een pruik U nog een stapje te ver? Dan kan deze oplossing wel eens zeer geschikt zijn voor U. Wij hopen alvast dat we diegene die het het meeste nodig hebben , nu echt te kunnen helpen met ook hun persoonlijke hairextensions

Maison Maite ontving het officieel vestigingsattest en mag deze methode als 1 van de eerste in Europa uitvoeren.

Heeft U hierover vragen. Neem dan contact op met Maison Maite (www.maisonmaite.be) en vraag naar “Maite” zelf. Zij zal in alle sereniteit antwoorden op al Uw vragen

Rubrieken: Hair, Extensions

Commentaar

(Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail adres wordt niet op de website getoond. Elk commentaar wordt door ons bekeken voordat het op de website verschijnt.)

Anti-spam
"Maison" + ... = "Maison Maite"
(Vul het ontbrekende woord in of maak volledig.)

« Terug naar de blog