Blondines, hoeveel verschillende zijn er wel niet? We hebben warm blondines, beige blondines, donkere, as-blonde, goud blonde, koper blonde, … De mogelijkheden zijn oneindig. Omdat al deze blondines een aangepaste verzorging nodig hebben, bracht Redken een nieuw gepersonaliseerd gamma op de markt : het Blonde Idol gamma

undefined

Dit gamma bestaat uit 5 producten.
Shampoo : opent je haarschubben & reinigt de haren op een milde manier
Masker : verzorgt & versterkt je blonde lokken
2 Conditioners : geeft extra verzorging, kan je haarkleur beïnvloeden & sluit je haarschubben terug af
Spray : leave-in verzorging die je blonde haren makkelijk ontwart

undefined

Maar het zijn de 2 conditioners waar ik absoluut fan van ben ! De 2 conditioners zijn opgebouwd uit 2 “kamers”. In de ene kamer zit verzorging, de andere kamer bevat directe pigmenten die je haarkleur beïnvloeden.

De conditioners hebben een “Dial Up bar”, een grote top waaraan je kan draaien & dat op die manier de hoeveelheid directe pigmenten in je dosis vergroot of verkleint.

undefined

Wat zijn nu eigenlijk directe pigmenten? Dat is eigenlijk een extra kleur dat je conditioner bevat dat op je haar achterblijft. Geen nood, het is geen kapperskleur ! Het is gewoon een pigment waarmee je je haarkleur kan beïnvloeden.

De conditioner met gouden pigmenten houdt je haarkleur warm, brengt extra licht in je warme haarkleur en geeft het een fantastische glans.
De conditioner met zilver pigmenten houdt je haarkleur koud, neutraliseert ongewenste geligheid & is ideaal voor violet, grijze en assige kleuren. Echt wit blond haar kan je hiermee zelfs grijs of paars krijgen zonder te hoeven kleuren !

Bovendien hydrateren de producten de haren, maken ze de haren zacht en vult het de poreuze gedeeltes weer in zodat je haar weer sterk en straalt zoals voorheen.

Opgelet, ga hier niet zonder advies van je Redken kapper mee aan de slag ! Ik zou niet willen dat je ineens opstaat met paars haar ! haha

Uiteraard heb ik het ook uitgetest op onze hairextensions. Ik vind alles top, behalve het masker reageert iets minder op extensions. Hairextensions vragen net een ietsje andere verzorging dan dit masker geeft. Het masker is iets te luchtig voor diegene met hele lange zware lokken. Heb je zelf een verdikking of een heel luchtige verlenging (max. 30cm) dan kan dit masker wel !

Als je nog vragen hebt? Kom gerust langs in ons salon! Onze haircare specialiste bekijkt graag voor je welke producten van dit gamma voor jou geschikt zijn.

<3 Love, Maite