Hair- & beautyconcepts

« Terug naar de blog

| Commentaar 0 | Deel dit blogartikel op Facebook Facebook Twitter Twitter

Richting de nagelstyliste van Kim Kardashian & Britney Spears

©Copyright MaisonMaite

Voor wat bijscholing stak ik de oceaan over : USA , meerbepaald Las Vegas. Gokken kwam niet aan bod. We waren hier voor het serieuzere werk. Hun nailarttechnieken naar België brengen.

Wat ons al meteen opviel was dat ze niet vertrouwd zijn met geltechnieken maar een duidelijke voorkeur voor acryl hebben. Het grote verschil tussen beide is dat gelnagels onder een UV-lamp moeten uitharden. Hoewel overal UV-lampen stonden gebruikten ze toch meer acryl, waarvoor je dan weer geen UV-lamp nodig hebt. De acrylaat hard van zichzelf uit. Snel zijn is dus de boodschap. Maar voor hun nailarttechnieken is het alvast makkelijker werken met acryl vertelde ze me…

Na wat bijscholingen trok ik zelf naar 1 van de meest bekende nagelstylistes van Las Vegas. Een afspraak om 6u ’s ochtends (?!) bracht ons naar de overkant van het Hard Rock Hotel. Verscholen op een pleintje vind je de nagelstudio “Get Nailed 24/7” , bekend van bekende TVshows en tevens 24/24 open ! Ik had grootse verwachtingen. Verschillende rijen nageltafels maar toch slechts 1 styliste aanwezig. Sjah wat wil je nu om 6u ’s ochtends in Las Vegas… Haar collega kwam snel aanzetten. Een man stapte de deur binnen , ze vertelde me eerder dat deze man, John genaamd, gespecialiseerd is in nailart ! Nooit eerder heb ik een man echt aan het werk gezien. Oké, namen als Pepijn Borrel klinken onder de nagelstylistes als muziek in de oren maar het echt zien blijft toch iets unieks.

De Aziatische dame neemt steeds de nagels onder handen van o.a. Britney Spears & Kim Kardashian wanneer ze Las Vegas bezoeken. De man ontfermt zich vooral over de nailart. Enkele uurtjes later en 100$ armer hadden we 2 leuke resultaten. Een romantische vinger en een funky neon exemplaar werden tevoorschijn getoverd.

©Copyright MaisonMaite
©Copyright MaisonMaite
©Copyright MaisonMaite

Hoewel we in Europa van tekenen houden geven ze in Las Vegas de voorkeur aan veel bling bling. Wat had je nu ook gedacht van de stad dat nooit slaapt ? Las Vegas loves 3D nailart , Maite to !

Rubrieken: Beauty

Commentaar

(Gelieve alle velden in te vullen. Uw e-mail adres wordt niet op de website getoond. Elk commentaar wordt door ons bekeken voordat het op de website verschijnt.)

Anti-spam
"ext" + "ensi" + "ons" = ... ?
(Vul het ontbrekende woord in of maak volledig.)

« Terug naar de blog