Hair- & beautyconcepts

Team

Maite

MAITE is de zaakvoerster van Maison Maite, een gerenommeerde kapster in de kapperswereld. Zij studeerde af als kapster, coloriste, professioneel hairextensionstyliste, visagiste & beautyspecialiste. Maandelijkse nationale & internationale bijscholingen in de hair & beautyzorg vormden een stevige basis. Ze startte in 2009 als zelfstandige om in 2011 Maison Maite – Hair & Beautyconcepts te openen in Bekkevoort. Ondertussen opende ze reeds een 2e salon, Styling Lounge – Hairextensions & Blowouts, in Geel

Op 28jarige leeftijd bevond Maite zich reeds voor het werk in NEW YORK, LA, LAS VEGAS, PARIJS, LONDEN, BERLIJN, INDONESIË , ITALIË & NEDERLAND, verzorgt ze de hairextensions & hairstyling van talrijke celebrities , werkt ze in de media, schrijft ze de informatieve columns over het haar voor het Wellness vakblad on line & is zij docente aan de Wellness Academie te Hasselt.

Haar droom wordt meer & meer werkelijkheid. Een plek waar klanten in de watten worden gelegd. Kunnen genieten van relaxerende beautybehandelingen & nog met de perfecte coupe buiten gaan. Ondertussen bestaat het Maison Maite team uit 8 toffe,jonge, creatieve collega’s die nauw met elkaar samenwerken om de klanten hun dromen te verwezelijken.

“We proberen ons allen hier zo creatief mogelijk te uiten en verder te verdiepen in de hair- & beautywereld. We nemen onze tijd voor alle klanten. Een cavaatje of een thee? Lekkere verse aardbeiden of bij warm weer een verfrissend ijsje ? Niets is ons teveel. Heeft U weinig tijd? Dan epileren we de wenkbrauwen tijdens de verzorging in onze washhouse & werken we Uw nagels bij aan onze nailbar wanneer Uw kleuring inwerkt. Of U kan tegelijkertijd onder de zonnebank.. Alle behandelingen kunnen gecombineerd zodat U niet langer tijd verliest. Naar de kapper of het schoonheidsinstituut gaan moet een feest zijn & het resultaat oogverblindend. We nemen steeds onze tijd & bespreken uitvoerig Uw wensen. Onze klanten hier in het salon een lach op hun gezicht toveren, & hun eindelijk de look & verzorging geven waar ze al zo lang van dromen, daar doen we het voor !”

CHLOE

CHLOE is net zoals Maite hairextensionspecialiste & onze assistant in drukke tijden. Chloë was het 1e teamlid ooit & bleef al die jaren hangen. Zij kreeg haar opleiding van Maite zelf, behaalde haar diploma hairextensionspecialiste & helpt onze stylistes & coloristes in het salon op drukke dagen.

“Ik volg geen kappersopleiding maar ben opgeleerd door Maite zelf, de beste leerschool ooit! Ik help al een 5tal jaar mee op de werkvloer & volg uiteraard ook de bijscholingen mee. Uiteraard mag ik niet knippen of baleages zetten. Dat is het werk van het vaste team maar in drukke periodes vind je me ook tussen het team. Mijn eigenlijke droom is om modeontwerpster te worden, een mooie verlenging van het creatieve werk hier bij Maison Maite”

Felicia

FELICIA is de Creative Coloriste & haircare specialiste van Maison Maite. Zij maakt sinds 2013 deel uit van het team. Felicia kreeg haar coloriste opleiding van Maite zelf & is op kleurvlak haar rechterhand. Haar fantastische make-overs zijn haar kenmerk.

“Ik kreeg bij Maison Maite de kans om me te verdiepen in hetgeen wat mij echt het meeste fascineert: kleur. Met samenspel van licht & kleur kan je echt een wauw-effect creëren bij elke klant. Ik vind het fantastisch om een klant elke maand een nieuwe kleur te geven. Peach roos, pastel groen, Victoria Secret beige blond, Jennifer Aniston natuurlijk blond of Kim Kardashian ombré bruin. Geen enkele kleur ga ik uit de wacht.& uiteraard zonder de haren te beschadigen. Want met mijn achtergrond als haircare specialiste van Maison Maite vind ik gezondheid van het haar even belangrijk als de perfecte kleur.Samen met de styliste creëren we graag jouw ideale look”