LAST MINUTES
Loading ...

Ons nieuw salon

Wat er te wachten staat voor het nieuwe salon...

Iedereen die de kans kreeg om met mij een babbeltje te doen weet vast wel dat ik heel blij ben met ons huidige salon in Bekkevoort. Ik ben iedereen die ons hielp dit te verwezenlijken, enorm dankbaar voor ons prachtige salon waar we nu sinds 2011 zitten. Maar in mijn hoofd droom ik van zoveel meer. Een exclusief salon dat baat in luxe & verwennerij. Met zien-, ruiken-, voelen-, horen- & proefgeneugden. Met exclusieve outdoor projecten & nog veel meer…. Alles behalve een zoveelste “kapsalon”. Mijn ideeën kregen over een verloop van 5jaar meer & meer vorm.

Ons toekomstige salon zal daarom op slechts enkele minuten van ons huidige salon in Bekkevoort zijn. Maar zo een project vraagt tijd. Wij schatten (& hopen) in 2020 onze intrede in het nieuwe pand te kunnen doen. Beetje bij beetje onthul ik hier kleine details van deze droom, JOUW DROOMSALON.

Kijk jij mee vanop de 1e rij?
xoxo Maite

Terwijl je wacht op jouw droomsalon

kan je gerust eens langs komen bij Maison Maite. Check één van onze calculators of reserveer vandaag je spot!

Reserveer vandaag je spot! Probeer de make-over calculator. Bestel uw cadeaubon online.
Maison Maite maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met deze cookies. Bekijk onze cookie policy. Ok, ik begrijp het